Angajam Programator

in Alba Iulia

Despre noi

Noi suntem tagDiv! O echipa de 17 tineri pasionati de tehnologie. Impreuna construim teme WordPress pentru publishing & news industry. Cu peste 80.000 de clienti din intreaga lume, oferim solutii de design spectaculos si programare web.

Vino in echipa noastra si ai oportunitatea sa iti dezvolti cunostintele de PHP, HTML, JavaScript, CSS, WordPress si Vue.

Radu O.

Programmer

Marius P.

Designer

Emil G.

Programmer

Lucian C.

Programmer

Nicu G.

Programmer

Cristi P

Designer

Beneficii & Avantaje

Fiecare lucru din compania noastra a fost gandit pana la cel mai mic detaliu! De aceea, oferim un pachet intreg de beneficii si avantaje create special pentru ca membrii echipei sa se simta bine.

Monitoare duale

Lucrezi mai usor si mai eficient cu doua monitoare, daca e nevoie, iti oferim chiar trei.

BBQ & Pizza Party

Organizam frecvent petreceri de BBQ & Pizza. Socializam, ne distram si ne relaxam!

Bauturi racoritoare

Cafea, ceai, suc sau lapte, tot ce ai nevoie pentru a fi fresh pe tot parcursul zilei.

Tichete de masa

Oferim tichete de masa pentru mancare. Dulciurile sunt aduse de echipa.

Gustari sanatoase

Sustinem un stil de viata sanatos, de aceea avem fructe proaspete diferite in fiecare zi, in functie de sezon, pe tot parcursul anului, pentru toata echipa.

Gym & Shower

Stilul de viata sanatos nu inseamna doar o alimentatie corecta. Ai nevoie si de miscare! Am creat o sala de fitness ultra moderna plus doua cabine de dus.

Muzica buna

Monotonia nu are ce cauta in compania noastra. Asadar, avem muzica in toata cladirea pe tot parcursul zilei si tu poti decide ce vrei sa ascultam.

Program flexibil

Tu alegi la ce ora incepi programul de munca, iar daca esti inca la facultate si trebuie sa ajungi la cursuri, nu e nici o problema. Trebuie doar sa ne anunti.

Parcare bicicleta

Vrei sa vii cu bicicleta la birou? Perfect! O mare parte din echipa face la fel, iti punem la dispozitie parcare interioara pentru biciclete.

Training inclus

Suntem o echipa unita, iar colegii nostri ofera training frecvent si iti vin in ajutor ori de cate ori este nevoie. Inveti lucruri noi in fiecare zi!

Spatii relaxare

Avem si spatiu de relaxare dotat cu canapele si masa de ping pong, iar terasa mare de la utlimul etaj are o priveliste perfecta.

Confort sporit

Am investit in confortul echipei, avem scaune ergonomice care ofera suportul corect pentru spate si birouri reglabile pe inaltime.

Mai multe despre noi

Cu ce ne ocupam

Teme WordPress

Folosim PHP, MySQL, WordPress si Vue pentru a crea una dintre cele mai populare teme WordPress de news si publishing.

Aplicatii mobile

Vrem sa dezvoltam diferite aplicatii mobile. Am experimentat Apache Cordova si React Native. Suntem deschisi si la alte tehnologii.

Aplicatii web

Lucram la dezvoltarea iflow.ro, o aplicatie de pontaj si time tracking pentru Romania. Dar avem in plan si alte proiecte.

Te incadrezi in cerintele noastre daca:

Detii cunostinte foarte bune de PHP, MySQL, JavaScript (cunostintele despre Vue, Angular sau React sunt considerate un avantaj).

Esti pasionat(a) de programare si nu te limitezi la ceea ce stii deja, cauti in permanenta sa inveti lucruri noi si sa te perfectionezi.

Esti o persoana creativa, sociabila si te simti bine in mediul online. Ai cunostinte foarte bune de limba engleza.

Aplica acum!

Te invitam sa te alaturi echipei noastre. Aplica acum si haide sa ne vedem la un interviu! Trimite cv-ul tau pe cv@tagdiv.com